Spotkanie z firmą Goodvalley 12.04.2022
08 kwietnia 2022
W najbliższy wtorek, 12 kwietnia o godz. 10:00 zapraszamy studentów kierunków Analityka chemiczna i spożywcza i Technologia żywności i żywienie człowieka do auli Wydziału na spotkanie z firmą Goodvalley.
 
Goodvalley od 1980 r. rozwija ideę nowego sposobu produkcji wysokiej jakości żywności, która nie ingeruje w środowisko naturalne tak mocno, jak tradycyjne uprawy. Działalność Goodvalley opiera się na przekonaniu, że jakość żywności zależy od starannej pielęgnacji ziemi i stosowanie składników odżywczych zapewniających zbiory, potrzebnych do żywienia naszych zwierząt. To podstawa unikalnej, zrównoważonej i samowystarczalnej produkcji.
 
Podczas spotkania przedstawiciele firmy zaprezentują szerzej jej profil, opowiedzą o możliwości realizacji płatnych staży i praktyk dla studentów.
Zapraszamy!