Rady programowe

Analityka chemiczna i spożywcza

  • dr inż. Maria Kowalska – Przewodnicząca
  • prof. dr hab. Oleksandr Shyichuk
  • dr hab. inż. Beata Jędrzejewska, prof. PBŚ
  • dr hab. inż. Janina Kabatc-Borcz, prof. PBŚ – Sekretarz
  • dr hab. Przemysław Kosobucki prof. PBŚ
  • dr inż. Grażyna Wejnerowska
  • dr Sylwia Grabska-Zielińska

Inżynieria farmaceutyczna (od 01.10.2021)

  • dr inż. Ilona Pyszka - Przewodnicząca
  •  dr hab. inż. Jolanta Tomaszewska, prof. PBŚ
  • dr hab. Anna Długosz, prof. PBŚ
  • dr inż. Grażyna Gozdecka, prof. PBŚ
  • dr Krzysztof Goryński
  • Marta Kotarska - Studentka

Technologia chemiczna

  • dr inż. Joanna Kowalik – Przewodnicząca
  • dr hab. inż. Wirginia Tomczak prof. PBŚ
  • dr hab. inż. Jolanta Tomaszewska prof. PBŚ
  • dr inż. Jan Lamkiewicz
  • dr inż. Anna Zalewska – Sekretarz
  • inż. Zuzanna Borkowska – Studentka

Technologia żywności i żywienie człowieka

  • dr hab. inż. Anna Długosz, prof. PBŚ – Przewodnicząca
  • dr inż. Grażyna Gozdecka, prof. PBŚ
  • dr inż. Alicja Gackowska
  • dr inż. Joanna Szulc
  • mgr inż. Błażej Błaszak – Sekretarz
  • Bartosz Maciejewski – Student

Technologia i chemia żywności

  • dr inż. Joanna Szulc - Przewodnicząca
  • dr hab. inż. Anna Długosz, prof. PBŚ
  • dr inż. Grażyna Gozdecka, prof. PBŚ
  • dr inż. Alicja Gackowska
  • mgr inż. Błażej Błaszak
  • mgr inż. Paweł Kołaczyk