Rady programowe
Analityka chemiczna i spożywcza
- dr inż. Maria Kowalska – Przewodnicząca
- prof. dr hab. Oleksandr Shyichuk
- dr hab. inż. Beata Jędrzejewska, prof. PBŚ
- dr hab. inż. Janina Kabatc-Borcz, prof. PBŚ – Sekretarz
- dr hab. Przemysław Kosobucki prof. PBŚ
- dr inż. Grażyna Wejnerowska
- dr Sylwia Grabska-Zielińska
Inżynieria farmaceutyczna (od 01.10.2021)
- dr inż. Ilona Pyszka - Przewodnicząca
- dr hab. inż. Jolanta Tomaszewska, prof. PBŚ
- dr hab. Anna Długosz, prof. PBŚ
- dr inż. Grażyna Gozdecka, prof. PBŚ
- dr Krzysztof Goryński
- Marta Kotarska - Studentka
Technologia chemiczna
- dr inż. Joanna Kowalik – Przewodnicząca
- dr hab. inż. Wirginia Tomczak prof. PBŚ
- dr hab. inż. Jolanta Tomaszewska prof. PBŚ
- dr inż. Jan Lamkiewicz
- dr inż. Anna Zalewska – Sekretarz
- inż. Zuzanna Borkowska – Studentka
Technologia żywności i żywienie człowieka
- dr hab. inż. Anna Długosz, prof. PBŚ – Przewodnicząca
- dr inż. Grażyna Gozdecka, prof. PBŚ
- dr inż. Alicja Gackowska
- dr inż. Joanna Szulc
- mgr inż. Błażej Błaszak – Sekretarz
- Bartosz Maciejewski – Student
Technologia i chemia żywności
- dr inż. Joanna Szulc - Przewodnicząca
- dr hab. inż. Anna Długosz, prof. PBŚ
- dr inż. Grażyna Gozdecka, prof. PBŚ
- dr inż. Alicja Gackowska
- mgr inż. Błażej Błaszak
- mgr inż. Paweł Kołaczyk