Poczta
USOSweb
Biblioteka
Znajdź pracownika
Tłumacz
Dostępność
Вступна кампанія
KANDYDAT
OFERTA DYDAKTYCZNA
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Kursy i szkolenia
REKRUTACJA
Terminarz
Zasady rekrutacji
Dokumenty
Krok po kroku
FAQ
Informacje dodatkowe
Uczelnia przyjazna osobom z niepełnosprawnościami
Rekrutacja ONLINE
KONTAKT
INŻYNIERALIA
STUDENT
SPRAWY STUDENCKIE
Organizacja roku
Jakość kształcenia
Stypendia i zapomogi
Kredyty studenckie
Domy studenta
Przychodnia akademicka
Pomoc psychologiczna
Ubezpieczenia
Opłaty podczas studiów
Regulamin studiów
Wrzutnia biblioteczna
Kontakt
Uczelniana Rada Samorządu Studenckiego
Biuro Karier
ORGANIZACJA STUDIÓW
Regulamin studiów
Rekrutacja na II stopień
Jakość kształcenia WTiICh
Plan zajęć
Harmonogram zjazdów
Program studiów
Praktyki studenckie i staże
Dług punktowy ECTS
Wnioski i podania
USOSweb
DYPLOMOWANIE
Tematy i obszary prac dyplomowych
Zagadnienia na egzaminy dyplomowe
Wymogi edytorskie prac dyplomowych
Zasady i procedury postępowania
Archiwum prac dyplomowych
INFORMACJE DLA STUDENTÓW
Erasmus+
Nauka zdalna
CIBUS
PENTRYT
Studium Języków Obcych
Starostowie
Samorząd studencki
DOKTORANT
ABSOLWENT
PRACOWNIK
PRACA
Konkursy na stanowisko nauczycieli akademickich
Oferty pracy
INNE
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Baza Wiedzy
INTRA
Kodeks etyki pracownika naukowego
Znajdź nas
STRUKTURA
WYDZIAŁ
Aktualności
Historia
Władze
Kolegium Wydziału
Rady naukowe
Rady programowe
Zespoły
Strategia
Kontakt
PRACOWNIA DIETETYCZNA
Cennik usług dietetycznych
Galeria Pracowni
O pracowni
Plan obiektu
WTiICh - IMiF
Aktualności IMiF
Dla studentów
Laboratorium Fizyczne
Plany sal
Zakład Fizyki
Zespół Badawczy Modelowania Procesów Fizykochemicznych
Zespół Badawczy Fotoniki i Inżynierii Kwantowej
Zakład Fizykochemii Powierzchni
Aparatura badawcza
Zakład Matematyki
Seminaria Instytutowe i Zakładowe
NAUKA i BADANIA
Stopnie i tytuły
PTChem - Oddział Bydgoski
Aktualności PTCHEM
Skład Oddziału Bydgoskiego PTChem
Zapisz się do PTChem
Wykłady OB PTChem
Kontakt do OB PTChem
PTF - Oddział Bydgoski
Wydziałowe Laboratorium Doświadczalne
PROJEKTY
Projekt MEiN Nie Taka Straszna Chemia - Akademia Kreatywności
"Staż na PBŚ"
WSPÓŁPRACA
Aparatura badawcza na WTiICh
Współpraca ze szkołami średnimi
Warsztaty dla szkół
Zakład Inżynierii Chemicznej i Bioprocesowej - współpraca
GALERIA
WYBORY 2024
Poczta
USOSweb
Biblioteka
Znajdź pracownika
Tłumacz
Вступна кампанія
KANDYDAT
STUDENT
DOKTORANT
ABSOLWENT
PRACOWNIK
STRUKTURA
WYDZIAŁ
WTiICh - IMiF
NAUKA i BADANIA
PROJEKTY
WSPÓŁPRACA
GALERIA
WYBORY 2024
KANDYDAT
INŻYNIERALIA
OFERTA DYDAKTYCZNA
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Kursy i szkolenia
REKRUTACJA
Terminarz
Zasady rekrutacji
Dokumenty
Krok po kroku
FAQ
Informacje dodatkowe
Uczelnia przyjazna osobom z niepełnosprawnościami
Rekrutacja ONLINE
KONTAKT
STUDENT
SPRAWY STUDENCKIE
Organizacja roku
Jakość kształcenia
Stypendia i zapomogi
Kredyty studenckie
Domy studenta
Przychodnia akademicka
Pomoc psychologiczna
Ubezpieczenia
Opłaty podczas studiów
Regulamin studiów
Wrzutnia biblioteczna
Kontakt
Uczelniana Rada Samorządu Studenckiego
Biuro Karier
ORGANIZACJA STUDIÓW
Regulamin studiów
Rekrutacja na II stopień
Jakość kształcenia WTiICh
Plan zajęć
Harmonogram zjazdów
Program studiów
Praktyki studenckie i staże
Dług punktowy ECTS
Wnioski i podania
USOSweb
DYPLOMOWANIE
Tematy i obszary prac dyplomowych
Zagadnienia na egzaminy dyplomowe
Wymogi edytorskie prac dyplomowych
Zasady i procedury postępowania
Archiwum prac dyplomowych
INFORMACJE DLA STUDENTÓW
Erasmus+
Nauka zdalna
CIBUS
PENTRYT
Studium Języków Obcych
Starostowie
Samorząd studencki
DOKTORANT
ABSOLWENT
PRACOWNIK
PRACA
Konkursy na stanowisko nauczycieli akademickich
Oferty pracy
INNE
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Baza Wiedzy
INTRA
Kodeks etyki pracownika naukowego
STRUKTURA
WYDZIAŁ
Plan obiektu
PRACOWNIA DIETETYCZNA
Cennik usług dietetycznych
Galeria Pracowni
O pracowni
Aktualności
Historia
Władze
Kolegium Wydziału
Rady naukowe
Rady programowe
Zespoły
Strategia
Kontakt
WTiICh - IMiF
Dla studentów
Laboratorium Fizyczne
Plany sal
Aktualności IMiF
Zakład Fizyki
Zespół Badawczy Modelowania Procesów Fizykochemicznych
Zespół Badawczy Fotoniki i Inżynierii Kwantowej
Zakład Fizykochemii Powierzchni
Aparatura badawcza
Zakład Matematyki
Seminaria Instytutowe i Zakładowe
NAUKA i BADANIA
Wydziałowe Laboratorium Doświadczalne
PTF - Oddział Bydgoski
Stopnie i tytuły
PTChem - Oddział Bydgoski
Aktualności PTCHEM
Skład Oddziału Bydgoskiego PTChem
Zapisz się do PTChem
Wykłady OB PTChem
Kontakt do OB PTChem
PROJEKTY
Projekt MEiN Nie Taka Straszna Chemia - Akademia Kreatywności
"Staż na PBŚ"
WSPÓŁPRACA
Aparatura badawcza na WTiICh
Zakład Inżynierii Chemicznej i Bioprocesowej - współpraca
Współpraca ze szkołami średnimi
Warsztaty dla szkół
GALERIA
WYBORY 2024
wróć
Studia II stopnia
Oferta dydaktyczna
Kierunek
Rodzaj studiów
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Studia jednolite magisterskie
System studiów
Wybierz
stacjonarne
niestacjonarne
part-time studies
full-time studies
Czas trwania studiów:
Wybierz
2 semestry
3 semestry
6 semestrów
7 semestrów
8 semestrów
4 semestry
12 semestrów
Wydział
Wybierz
Wydział Telekomunikacji, Informatyki i Elektrotechniki
Wydział Budownictwa, Architektury i Inżynierii Środowiska
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Wydział Zarządzania
Wydział Inżynierii Mechanicznej
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Wydział Sztuk Projektowych
Politechnika Bydgoska
Professional Training Department
Faculty of Design
Faculty of Animal Breeding and Biology
Faculty of Agriculture and Biotechnology
Faculty of Mechanical Engineering
Faculty of Management
Faculty of Civil and Environmental Engineering and Architecture
Faculty of Telecommunications, Computer Science and Electrical Engineering
Wydział Medyczny
Szukaj
Kierunek
Rodzaj studiów
System studiów
Czas trwania
Info
Technologia chemiczna
magisterskie (2 stopnia)
niestacjonarne
4 semestry
Sprawdź szczegóły
Technologia chemiczna
magisterskie (2 stopnia)
stacjonarne
3 semestry
Sprawdź szczegóły
Technologia i chemia żywności
magisterskie (2 stopnia)
stacjonarne
3 semestry
Sprawdź szczegóły
Technologia i chemia żywności
magisterskie (2 stopnia)
niestacjonarne
4 semestry
Sprawdź szczegóły
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility