Program studiów na kierunkach Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej
Programy studiów dla studiów stacjonarnych I stopnia w systemie rekrutacji na Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej bez wyboru kierunku (obowiązują od roku akademickiego 2024/2025)
        
            Zasady przypisywania studentów do kierunku na WTiICh
        
Zasady przypisywania studentów do kierunku na WTiICh
        
Analityka chemiczna i spożywcza - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024
        
Analityka chemiczna i spożywcza - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2019/2020
        Analityka chemiczna i spożywcza - studia niestacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024
        
Analityka chemiczna i spożywcza - studia niestacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2019/2020
        Inżynieria farmaceutyczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2021/2022
        
Inżynieria farmaceutyczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024
        
Technologia chemiczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024
        
Technologia chemiczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2021/2022
        Technologia chemiczna - studia stacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2022/2023
        Technologia chemiczna - studia niestacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2021/2022
        
Technologia chemiczna - studia niestacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024
        
Technologia i chemia żywności - studia stacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2024/2025
        
Technologia i chemia żywności - studia niestacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2024/2025
        
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024
        
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2020/2021
        