Program studiów na kierunkach Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej

Programy studiów dla studiów stacjonarnych I stopnia w systemie rekrutacji na Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej bez wyboru kierunku (obowiązują od roku akademickiego 2024/2025)

Sylabusy przedmiotów dla kierunku Analityka chemiczna i spożywcza
Sylabusy przedmiotów dla kierunku Inżynieria farmaceutyczna
Sylabusy przedmiotów dla kierunku Technologia chemiczna
Sylabusy przedmiotów dla kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka

Zasady przypisywania studentów do kierunku na WTiICh

Analityka chemiczna i spożywcza - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024

Analityka chemiczna i spożywcza - studia niestacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024

Inżynieria farmaceutyczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2021/2022

Inżynieria farmaceutyczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024

Technologia chemiczna - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024

Technologia chemiczna - studia niestacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2021/2022

Technologia chemiczna - studia niestacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024

Technologia i chemia żywności - studia stacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2024/2025

Technologia i chemia żywności - studia niestacjonarne II stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2024/2025

Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne I stopnia - program obowiązujący od roku akademickiego 2023/2024