
Do dnia 22 września br. trwa rejestracja internetowa i składanie dokumentów na kierunki:
TECHNOLOGIA CHEMICZNA
– kierunek CERTYFIKOWANY, który uznany został za najbardziej innowacyjny, nowoczesny i wartościowy wśród kierunków i programów studiów na polskich uczelniach.
Są to świetne studia dla osób, które chcą wykorzystać nowoczesne technologie chemiczne do wytworzenia lub ulepszenia produktów.
Jeżeli masz głowę pełną pomysłów i zdolności w kierunku nauk ścisłych to TECHNOLOGIA CHEMICZNA jest kierunkiem, który warto wziąć pod uwagę podczas wyboru Twojej ścieżki edukacyjnej!
Więcej informacji: https://bit.ly/3sfBmyk
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE
CZŁOWIEKA
– kierunek ten na naszym Wydziale w całości przypisany jest do dyscypliny naukowej technologia żywności i żywienie, co oznacza że kształcimy 100 %-OWYCH TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI.
Technolog żywności znajdzie zatrudnienie w zakładach produkującym żywność, w zakładach gastronomicznych, w profesjonalnych laboratoriach badawczo-rozwojowych, kontrolnych, diagnostycznych oraz kontroli jakości.
Zostań wykształconym inżynierem technologii żywności i żywienia człowieka z doświadczeniem praktycznym.
Więcej informacji: https://bit.ly/3jpmKYS
Rekrutacja krok po kroku: https://bit.ly/3lXmfrV
Zapraszamy!